top of page
dipping_72dpi_frilagd.gif

Genom tarot, astrologi och intuitiv vägledning navigerar jag tillsammans med dig, din väg framåt. 

..

VAGLEDNING     KANALISERING
+ INTUITION

Flummigt och totalt logiskt

Att connecta med en annan del av ditt intellekt

Är du en skeptiker applåderar jag dig. Det är bra att vara skeptisk, annars skulle vi ha svårt att lita på oss själva. Det är komplicerat att förstå vad tarot, healing och energier i största allmänhet verkligen är. Söker du svar på det kan jag tyvärr inte hjälpa dig, men är du däremot redo att bortse från ditt mentala och invanda utgångspunkt och våga utforska och lyssna mer med dina andra sinnen, så kan jag garantera dig expansion. 

 

Det är modigt att beställa expansion, men oändligt givande – även när det gör ont. Vi måste växa, vi måste framåt för att känna oss i linje med livet. Det är nog bara så människan är funtad. Hur du gör det är som tur är ditt eget val, men ibland behöver vi hjälp att börja vår historia från en annan synvinkel. Eftersom nyanserna i vår känslokropp och vårt undermedvetna sällan är svartvit eller går att mäta fungerar vetenskapen inte så bra här. För sådana lås behöver vi andra slags nycklar. Jag brinner för att hitta nya, hälsosamma vägar att navigera, som vi kanske inte såg från den där snabba motorvägen vi så invant åker på. Det är dags att börja leva mer holistiskt som kollektiv, och det börjar med mig och dig, på individnivå. Och DET är SÅ in i bängen spännande! 

Image by Yan Ots

– EXPANSION, TACK

"Detta var precis vad jag behövde! Hanna prickade verkligen in exakt hur mitt liv är just nu och hur jag mår. Fick flera bra svar och vet nu vad jag behöver göra. Hela upplevelsen var stärkande, tydlig, varm och mitt i prick. Tack Hanna!"

ANNA

"Befann mig i en sits i livet då jag inte visste hur jag skulle handskas med en svårlöst situation. Hade aldrig provat något sånt här innan men gav det ett försök då tillfället uppenbarade sig. Jag ställde en fråga och vart helt blown-away av pricksäkerheten i det som Hanna berättade. Fick en klarhet och överblick på mycket i mitt liv, mig själv, mitt förflutna, samt råd om situationen och andra grejer som jag inte frågat om men som var väldigt välkomna. Så jag kan inte rekommendera Turi-Tarot tillräckligt."

DANIEL

"Stort TACK för din läsning, den resonerade helt med mig och gav mig både vägledning och hopp <3"

ANETTE

igor_lion.png
bottom of page