top of page
karta.png
astro.png

Cirkeln som berättar om Dig

Till tarot har många ingen relation alls. Men astrologi är ofta förknippat med baksidan av dagstidningar. "Klä dig snyggt idag, utseendet är viktigt" stod det i Falukurirens budskap till oxen 2015. Det formade min initiala uppfattning av astrologi och gjorde mig därför rätt och slätt ointresserad. Efter att ha upptäckt chakra-healing och gjort denna procedur på hela släkten och halva min bekantskapskrets ville jag veta mer om energier och snubblade ständigt över astrologin. Den fanns överallt. Jag insåg styrkan i verktyget då jag började förstå min egen karta. Det var den som hjälpte mig läka mitt inre barns självbild och gjorde att jag förstod att det var ok att ha mina behov. Det var den som visade vart jag enkelt segrade och vart jag behövde kämpa i motvind. Kartan visar vad som ger mig energi och vad som slukar den. Jag insåg att min karta är perfekt, och det är din också. Att jag kan kommunicera 500 gånger bättre nu när jag forskat på hur människor ser världen – genom stjärnorna ★

Image by Yan Ots

VAD BEHÖVS FÖR EN KARTLÄSNING?

Dessa uppgifter behövs inför en läsning:

  • Födelsedatum

  • Exakt födelsetid

  • Stad du är född i

 

Utan dessa uppgifter kan vi inte göra en korrekt analys. Denna info kan skickas till mig ett par dagar före din läsning. Läsning sker via zoom eller per telefon. Du får gärna spela in samtalet och jag uppmuntrar dig att föra anteckningar.

VAD KAN MAN SE?

Min expertis ligger i att läsa människors personliga födelsekartor. Genom komplexa mönster mellan planeter, stjärntecken, hus och aspekter samtalar vi vad du kommer hit med för förutsättningar och vad din själ längtar efter. 

 

Jag läser mönster i vad som tänder din gnista, vad du förmodligen har lätt och svårt för (och hur du balanserar detta), vilken slags partner du förmodligen attraheras av, uppväxt, förmågor, tidigare livsmönster och hur din kropp talar till dig (hälsa). Jag älskar att zooma in på människan och zooma ut på möjligheterna vi hittar där. 

Det går även bra att beställa "dubbel-läsning" där du tar med dig en familjemedlem, din partner eller en vän och jag ger råd och tips hur ni kan kommunicera och förstå varandras behov bättre. 

bottom of page