top of page
FotografMalinSydne_high-3406.jpg

Lantis-oxe, musiker
&  tarotnörd

Det är tur att man inte vet hur framtiden blir, för jag hade kunnat tatuera in musiker i pannan sedan barnsben. Det jag insett genom åren är att min passion ligger i att se symfonin i mönster. Inte bara i toner utan i beteendemönster, blockeringar, streck mellan planeter, symboliken i tarotkorten. Förmånen med att turnera och släppa skivor har också gjort att jag behövt ta tag i min från grunden obefintliga självkänsla. Utmana min scenskräck och högsensitivitet för att kunna göra det jag vill. Inte bara klara av – utan njuta! Kreativitet och spiritualitet är enligt mig samma källa. Därifrån vill jag inspirera andra till att se sin egen storhet och unika och vackra komplexitet. 

Jag har läst tarot i ca åtta år nu och det är en kärlek som bara växer, fördjupas och konstant förundrar mig. Genom evolutionär astrologi och regressioner har jag fördjupat mig i tidlöshetens mysterium och vad som kan fastna i vårt system om vi inte får känna alla känslorna. Det är så spännande vad vi bär på, och vad vi kan släppa genom att nå vårt undermedvetna med hjälp av kroppens visdom. Läkning kan ske på så många plan och jag kombinerar ofta mina läsningar med NLP- och healing.

 

På landet i Dala-Floda fann jag ro, en starkare kanal och en fördjupad kontakt till naturen. Det vore en ära att få hjälpa dig lyfta din blick från dina inbitna tankegångar och påbörja resan mot att minnas den mäktiga varelse du är. 

– Hanna

info@turitarot.se

hannaberglund_logo_2019_2.png
bottom of page