top of page

Läsningar

 ANALYS AV DIN ASTROKARTA 

 60 MIN  – 1200 KR

Jag jobbar med evolutionär astrologi där vi kikar på din själs unika resa! Du får en inblick i eventuella sår, trauman och styrkor som bygger på tidigare liv samt kartans bästa råd framåt genom månnoderna. Vi kikar på hur man kan balansera dina sidor, vart du tappar och hittar kraft, samt livsteman. Denna passar dig som vill ha en större förståelse kring dig själv och din livsresa.

SquiggleSaturn1_Black.png

 TAROTLÄSNING 

30 MIN – 500 KR 

60 MIN – 800 KR

Kom med ett ämne, en fråga eller en nyfikenhet på vart du är och varit utifrån ett högre perspektiv. Du kan även välja en generell läggning där dina guider väljer ämnet och vi följer sessionen utifrån vad som dyker upp. Tarot hjälper oss att navigera och få större förståelse för vår situation och resa. Perfekt för shadow work och skräddarsydda ämnen. Jag gör även tarotläsningar för par, familj och vänner. 

moons.png

 ASTRO-TAROT KOMBO 

 90 MIN  – 1600 KR

I en och en halv timme kombinerar vi allt jag kan ge dig i ett flöde vi själva bestämmer. Oftast börjar jag med astrokarta-analys för att sedan mynna ut i nuet och "ta tempen" på vart du är i dagsläget genom tarot. I dessa sessioner kan vi även använda oss av NLP-övningar (Neuro lingvistisk programmering) som når det undermedvetna och flyttar energier. En djupdykning helt enkelt!

SOLAR RETURN/TRANSITER 

"FÖDELSEDAGSLÄSNINGEN"

 60 MIN  – 1200 KR

Denna läsning går att göra närsomhelst, men passar utmärkt som födelsedagspresent till dig själv, någon du älskar, eller för den som tidigare fått en analys av kartan. Här kikar vi på vad som påverkar dig på himlavalvet just nu och vad som väntar det kommande året från din födelsedag. Bra för att skapa medveten riktning, förståelse för omständigheter och mening i symbios med de aktuella energierna. 

lamp_head.jpg

Boka här

bottom of page