top of page

Läsningar

 ANALYS AV DIN ASTROKARTA 

 60 MIN  – 1200 KR

Jag jobbar med evolutionär astrologi där vi kikar på din själs unika resa! Du får en inblick i eventuella sår, trauman och styrkor som bygger på tidigare liv samt kartans bästa råd framåt genom månnoderna. Vi kikar på hur man kan balansera dina sidor, vart du tappar och hittar kraft, samt livsteman. Denna passar dig som vill ha en större förståelse kring dig själv och din livsresa.

SquiggleSaturn1_Black.png

 TAROTLÄSNING 

30 MIN – 400 KR 

60 MIN – 800 KR

Kom med ett ämne, en fråga eller en nyfikenhet på vart du är och varit utifrån ett högre perspektiv. Du kan även välja en generell läggning där dina guider väljer ämnet och vi följer sessionen utifrån vad som dyker upp. Tarot hjälper oss att navigera och få större förståelse för vår situation och resa. Perfekt för shadow work och skräddarsydda ämnen. Jag gör även tarotläsningar för par, familj och vänner. 

moons.png

 ASTRO-TAROT KOMBO 

 90 MIN  – 1600 KR

I en och en halv timme kombinerar vi allt jag kan ge dig i ett flöde vi själva bestämmer. Oftast börjar jag med astrokarta-analys för att sedan mynna ut i nuet och "ta tempen" på vart du är i dagsläget genom tarot. I dessa sessioner kan vi även använda oss av NLP-övningar (Neuro lingvistisk programmering) som når det undermedvetna och flyttar energier. En djupdykning helt enkelt!

REGRESSION

90 MIN  – 1200 KR

Om du söker en djupare transformation som går via det undermedvetna. Kanske har du rädslor eller blockeringar som känns ologiska och svåra att lösa upp? Då rekommenderar jag denna session. Vi reser bakåt i tiden där vi hittar roten till programmeringen. Kroppen lagrar svåra minnen och även om vi inte till synes minns dem går det att nå dem via det undermedvetna. Min metod är via NLP:s verktygslåda och kallas Timeline.  

past-icon-21.png
lamp_head.jpg

Boka här

bottom of page