top of page

En evolutionär syn på själens resa genom astrologi & tarot

Behovet av en större medvetenhet kring oss själva, våra mönster och vårt sammanhang är enormt. Det är också det största du kan göra för världen. Att börja med dig.

 

Med huvudet i rymden och fötterna på jorden guidar jag dig genom karmiska mönster, kluriga passager och diffusa perioder i livet för att närma dig ditt unika själsliga jag. Bakom rädslan finns klarhet och expansion. Låt mig påminna dig om din storhet och stötta dig på din resa!

FotografMalinSydne_high-3439_low.jpg
SquiggleSaturn1_Black.png

Mina läsningar

 EVOLUTIONÄR 

ASTROLOGI-LÄSNING 

 

För dig som önskar en djupare förståelse för dig själv och din själs resa utöver detta liv. Vi kikar på dina unika teman som är redo  att mötas och läkas. Vilka verktyg som du redan besitter kan stärka din medvetenhet på resan?

Det går även bra att boka läsning tillsammans med din partner eller boka en läsning för att lättare kunna stötta ditt barn.

moons.png

TAROTLÄSNING 

 

För dig som önskar mer klarhet i en specifik fråga eller vill välja en "generell läggning". Då frågar vi dina guider vad du behöver höra just nu. Ibland mynnar läsningen ut i NLP-övningar och healing. Dessa sessioner är alltid skräddarsydda efter stunden och dina önskemål.

Tarotläsning går att beställa i grupp för ett rabatterat pris. Kontakta mig på mailen för detta!

ASTRO/TAROT-KOMBO

 

En kombination av evolutionär astrologisk analys av din födelsekarta och tarotläggning. Här får du en 90-minuters djup genomgång av vart du varit, vart du är och vart du är på väg. Jag kallar på dina djurguider och kikar intuitivt genom korten vad du behöver höra just nu. Vi kikar på karmiska mönster som kan göra det lättare för dig att förstå dina sår och skapa större medvetenhet på din själsliga resa.

bottom of page