top of page

För att kunna göra saker annorlunda, för att kunna bryta mönster, byta inställning eller utvecklas måste vi ibland utmana vårt perspektiv. Det som är utanför oss är resultatet av vad som händer inom oss, oftast i det undermedvetna och därför är det så viktigt att utmana våra mönster. 

 

Tarotkorten är som energiriktningar som kan hjälpa dig expandera till nya sätt att se på dig själv och din situation. Det handlar sällan om rätt eller fel, svart eller vitt, utan mer ett samtal med dig själv (och dina guider). Vilka parametrar styr just nu? Vad kan du göra, Vad bör du släppa? Vem påverkar dig? Vad jobbar för- och emot dig? Tarot är som Google maps. Den säger inte vad du ska göra, den ger dig förutsättningarna att göra bra val. 

IMG_6398_edited.jpg

..

Du är mysteriet
– inte korten

Varför förlita oss på en bunt bilder?

Vi glömmer ibland att språket vi använder, tal som skrift, är uppbyggt på symbolik som rimmar med energin den pekar till. Därför är språket lika magiskt som tarot enligt min mening. Bara så mycket vanligare att vi slutat registrera hur det kommer sig att vi förstår varandra genom ihopsatta ord. Hur ska ett barn kunna lära sig förstå vad mamma menar om hen inte känner och binder ihop ljud, situation, kroppspråk och skapar en mening? 

Tarot talar i bilder. Bilder som måste silas genom en människa för att komma till liv. Utan tolkning är tarot som att lyssna på musik en ton i taget, inte i ett sammanhang. Det blir inte någon jättestark musikupplevelse. VI gör tarot magiskt, för vi är redan rätt så rejält magiska. Men vi glömmer det.. hela tiden. 

 

Hur ett kort tolkas är väldigt individuellt, men det finns några ramar vi kan hålla oss i för att hitta en gemensam nämnare till varje kort. Är du nyfiken att själv lära dig korten – kika in min instagram @turitarot där jag beskriver varje kort. Jag har även satt ihop en digital pdf av kortens betydelse som finns att köpa här. 

905E7E57-CA0A-40EC-A7B0-9B6A705D07D1.jpg
08_peach_red_feather_endpaper_graphicsfairy.png

Hur går det till?

 

Jag gör läsningar via zoom/teams, telefonsamtal eller skriftligt på mailen. Maila mig så kommer vi överens om en tid. Skriv lite kortfattat kring din situation eller fråga – eller se vad som kommer upp som dominanta energier i en generell läsning.

 

Köpvillkor och vanliga frågor hittar du här. 

Alla läsningar hittar du här

 

Boka genom att maila:  turitarot@gmail.com

bottom of page