top of page
FotografMalinSydne_high-3340.jpg
Du är mysteriet
– inte korten

För att kunna göra saker annorlunda, bryta mönster, byta inställning eller utvecklas måste vi ibland utmana vårt perspektiv. Det som är utanför oss är resultatet av vad som händer inom oss, oftast i det undermedvetna och därför är det så viktigt att utmana våra mönster. 

 

Tarotkorten är som energiriktningar som kan hjälpa dig expandera till nya sätt att se på dig själv och din situation. Det handlar sällan om rätt eller fel, svart eller vitt, utan mer ett samtal med dig själv (och dina guider). Vilka parametrar styr just nu? Vad kan du göra? Vad bör du släppa? Vem påverkar dig? Vad jobbar för- och emot dig? Tarot är som Google maps. Den säger inte vad du ska göra, den ger dig förutsättningarna att göra bra val.

VARFÖR FÖRLITA OSS PÅ EN BUNT BILDER?

Vi glömmer ibland att språket vi använder, tal som skrift, är uppbyggt på symbolik som rimmar med energin den pekar till. Därför är språket lika magiskt som tarot enligt min mening. Bara så mycket vanligare att vi slutat registrera hur det kommer sig att vi förstår varandra genom ihopsatta ord. Hur ska ett barn kunna lära sig förstå vad mamma menar om hen inte känner och binder ihop ljud, situation, kroppspråk och skapar en mening? 

Tarot talar i bilder. Bilder som måste silas genom en människa för att komma till liv. Utan tolkning är tarot som att lyssna på musik en ton i taget, inte i ett sammanhang. Det blir inte någon jättestark musikupplevelse. VI gör tarot magiskt, för vi är redan rätt så rejält magiska. Men vi glömmer det.. hela tiden. 

 

Hur ett kort tolkas är väldigt individuellt, men det finns några ramar vi kan hålla oss i för att hitta en gemensam nämnare till varje kort. Är du nyfiken att själv lära dig korten – kika in min instagram @turitarot där jag beskriver varje kort. Jag har även satt ihop en digital pdf av kortens betydelser. Maila mig för att få en digitalt eller i brevlådan!

HUR GÅR DET TILL?

 

Jag gör främst läsningar via zoom, men du är också välkommen på plats i Dala-Floda. Boka tid här

Köpvillkor och vanliga frågor hittar du här.  Alla läsningar hittar du här

bottom of page